Laffe Herder Shirts

Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Bestellingen op basis van pre-order, levertijd +/- 10 werkdagen

Herders zijn mensen (voornamelijk mannen) die grote massa’s schapen onder controle proberen te houden met behulp van beestachtig grote herdershonden. Vandaar ook de naam van het hondenras. Herders zijn van nature blije mensen die leven in de vrije natuur. Zij verdienen de kost door schapenwol te verkopen en zo af en toe een schaapje te ruilen voor een tray premium halve liters. Tegenwoordig wordt slechts een enkeling Herder, binnen de studiekeuzetest is het ook niet eens meer een van de mogelijke uitkomsten. Ondanks dat er zich geen échte herders op het Utopia terrein bevinden, heeft menig Utopiaan van Maikel al de stempel “Laffe Herder” gekregen. Dit heeft eigenlijk niets met schapen te maken, los van het feit dat zij soms schaapachtig lachen en zich als kuddedieren gedragen.

Als je een laffe herder bent, heb je voornamelijk niet de ballen om te doen wat je moet doen. Soms moet er goed gezopen worden, dozen frikandellen soldaat worden gemaakt of een mooie nacht worden doorgehaald. Je moet dan door de zure appel heen, om zo elke dag onvergetelijk te maken. Doe je dat niet, dan ben je gewoon maar een laffe herder. Aangezien we niet voor elke laffe herder een gewaad kunnen aanmeten, hebben we naar een functioneel alternatief gezocht. Het resultaat hiervan ziet u op de bijgevoegde foto; een prachtexemplaar!

Cadeautip voor alle laffe herders in jou vrienden/vriendinnen groep. Heb jij nou geen laffe herders in jou omgeving, dan ben je er waarschijnlijk zelf een.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen