Katie Knuffel <3

Beschikbaarheid: Op voorraad (76)

NON-REFUNDABLE. Verwachte leverdatum: Eind Augustus

SPECIALE ACTIE!! 20 t/m 24 juli. Onze nieuwe inwoner Jordie is met een ingenieus idee gekomen , hij gaat namelijk voor de komende dagen bij elke verkochte Katie Knuffel in een varkenspak op de foto met Katie. Afhankelijk van hoeveel knuffels er de komende dagen verkocht worden, gaat hij misschien zelfs wel genieten van een heerlijk modderbad. Deze polly wordt meegeleverd bij de verzending van de Katie Knuffel zelf. Mocht je de polly er liever niet bij willen hebben, dan kun je dit ook als optie selecteren :).

Het moment suprême is eindelijk aangebroken; de release van onze Katie Knuffel. Zojuist heeft de eerste sample het terrein op majestueuze wijze betreden (via een drone – super cool) en binnenkort komen er nog véél meer. Daarom krijgen de bezoekers die vandaag op de markt zijn de gelegenheid om alvast middels een pre-order de leukste Katie Knuffel te kopen. Mocht u op de dag van de markt nou andere leuke plannen hebben, dan willen wij u deze kans niet ontnemen. Daarom is de Katie Knuffel nu ook via de webshop te bestellen als pre-order.

Er komen naar verwachting in totaal 500 Katie Knuffels richting het beloofde land, dus de voorraad is beperkt. Zeker omdat alle Utopianen zelf al zitten te azen op een eigen exemplaar. Om er zeker van te zijn dat u er ook eentje kunt bemachtigen, is de pre-order naar verwachting noodzakelijk. Hij is namelijk zoals Merel zelf zegt “tè schattig”.

Katie heeft waarschijnlijk geen introductie meer nodig, maar voor onze nieuwste kijkers een klein beetje achtergrondinformatie. Zij draagt zorg voor het welzijn van alle Utopianen en in het bijzonder Adriaan. Ze is een beetje humeurig in de ochtend, maar zet dat direct aan de kant bij het zien van haar ontbijt. Ze heeft meer rondjes over het Utopia terrein gelopen dan de gemiddelde Utopiaan en kent, in tegenstellingen tot sommige Utopianen, wél alle namen van de kippen. Ze is slim en weet precies wat ze wil. Ze is sportief, Vegan en houdt van een goede grap. De droomvrouw van vélen verstopt in het lichaam van een Varken. Zij is de stabiele factor in ons bestaan en heeft haar dromen en idealen al lang behaald. Nu haalt zij nog voldoening aan het helpen van de andere Utopianen en dat doet ze als de beste. Wij houden ontzettend veel van haar en u hopelijk ook <3/

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen