Country/Western Familiemarkt

Kies bij betaling voor de optie 'afhalen op locatie' om zo geen verzendkosten te betalen. Wanneer dit per ongeluk toch gebeurd, worden deze naar je teruggestort.

Maandelijks organiseren wij in Utopia een markt waar jong en oud welkom is om te proeven van de sfeer in het beloofde land. De eerstvolgende markt is op 16/06 waar u via onderstaande optie een kaartje kunt kopen. Deze dag valt toevallig samen met Vaderdag (cadeautip!). Om ook deze markt weer een unieke ervaring te maken, hebben we gezamenlijk gekozen voor het thema voor deze markt: Country/Western.  

Voelt u zich niet verplicht om uw kledingkeuze af te stemmen op het thema van dit evenement, maar mocht u de cowboy laarzen uit de kast trekken voor deze mooie dag, dan wacht u wellicht een speciale verrassing. 

De Utopianen slaan op deze dag (voor de verandering ;) )gezamenlijk de handen in één om het een onvergetelijke dag te maken. Bij de bar kunt u een lekker drankje bestellen, de frituur staat op hoge temperatuur de heerlijkste snacks te maken, verschillende merchandise items zijn verkrijgbaar, er zijn mogelijkheden voor een kleine tattoo en Shelley kan uw haren tot in de puntjes verzorgen! (wijzigingen onder voorbehoud)

Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod aan standhouders die hun mooiste verkoopwaren aan u tentoonstellen en beschikbaar maken voor de verkoop. 

Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar voor de markt; voor elke shift 250. De tijden van de shift reflecteren op de tijd waarop u op het terrein wordt verwacht. Vervolgens is er de mogelijkheid om tot het einde te blijven (17:00). Zorg ervoor dat u +/- een half uur voor aanvang aanwezig bent.

Kaarten voor de markt zijn vanaf nu verkrijgbaar via de webshop ipv een externe eventsite, waardoor de ticketprijs nu is verlaagd van €7,25 naar €6,24 per persoon!

Mocht u vragen hebben over de markt, dan kunt u contact met ons opnemen via inwonersutopia@talpa.tv

*Let op: tickets die u koopt, zijn niet-annuleerbaar!